header

מתכון לסורבה תות - טעים, פשוט וקל

אין כמו סורבה פירות עדין וטעים כדי לסיים ארוחה טובה, וסורבה התות הוא אחד מהטובים שבהם. מתכון פשוט וקל שתמיד כיף להכין.
 
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסורבה תות - טעים, פשוט וקל
רכיבים לסורבה תות:
תותים - 500 גר' (בשלים)
תות - ½ כוס + 2 כפות (שימורים טבעיים או קונפיטורת תות טבעית)
מיץ לימון - 2 כפיות (סחוט טרי)
מים - ⅓ כוס
מלח - קמצוץ
אופן הכנת הסורבה תות:
  1. ערבלו בבלנדר את התותים, יחד עם ½ כוס שימורי התות, והמלח. המשיכו לערבל עד להגעה למרקם חלק.
  2. הוסיפו את מיץ הלימון והמים, והפעילו בפולסים קצרים לערבוב. טעמו ותקנו על ידי הוספת שימורים, או מיץ לימון.
  3. העבירו את התערובת לתבנית רדודה, כסו והקפיאו במשך 3-4 שעות, עד להתקשות.
  4. שברו את התערובת הקפואה לחתיכות, וערבלו אותן בבלנדר עד שאין יותר חתיכות קפואות.
  5. שמרו על הסורבה במקפיא, והניחו לו להתחמם במקרר במשך 15 דקות לפני ההגשה.
מקור: נורית יובל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.