מתכון מרק הברוקולי ואבוקדו שלפניכם הוא דרך מצוינת בה תוכלו לכלול יותר ירקות בתזונה היומית שלכם. פרי האבוקדו ידוע ביתרונותיו הבריאותיים הרבים משתלב מצוין במתכון ומוסיף טעם ומרקם מיוחדים שלא תוכלו למצוא במרקים אחרים. הגישו את המנה המופלאה לאורחים שלכם שיתענגו על טעמה - הם יהיו בטוחים שמרק הברוקולי שלכם נהדר, אך הם לעולם לא יוכלו לנחש את הרכיב הסודי והמיוחד שלכם.
אם חציל מתחבר לכם רק עם אנטיפסטי, מאפים וסלטים, כדאי שתכירו את מרק החצילים המעושנים הבא. המתכון משלב טעמים ים תיכוניים מובהקים המגיעים מהזעתר, שמן הזית והטימין. המרקם החלק וטעמו המודגש יוצרים מרק עם הרבה נוכחות וטעם שתרצו לשחזר פעם אחר פעם.
אם אתם אוהבים לנסות מאכלים חדשים ומעניינים, מתכון מרק הבוטנים האפריקאי הבא הוא המומלץ ביותר עבורכם. שילוב הבוטנים עם מרקמה העבה של הבטטה מעשיר את המרק, ונותן לו טעם חדש עשיר, מתקתק ומעניין.
המרק שלפניכם מזכיר מאוד רוטב אלפרדו (רוטב שמנת פטריות) לפסטה הן במרקמו והן במראהו. הטעם הוא השינוי הגדול הודות לתבלינים מיוחדים ותוספות שמעלים ניחוח נהדר שמתפזר בכל הבית. מתכון המרק קל מאוד ופשוט להכנה, אז תתכוננו להתאהב במרק החורף החדש שלכם.
הכנת מרק מעולם לא הייתה קלה ומהירה יותר, ובעזרת 3 מרכיבים ו-5 דקות עבודה תוכלו ליהנות ממנה משביעה שתשאיר לכם טעם של עוד. הכינו את מתכון מרק השעועית השחורה שלפניכם, ותיהנו ממנה חמה וטעימה. המרק משתלב נהדר עם מזג אויר גשום וקר, ולאחר שתטעמו ממנו, אתם רק תחכו לסופה הבאה.
לשום יש תדמית של ירק בעל ריח חזק שגורם לדחייה, אך בו בזמן ככזה שאי אפשר לבשל בלעדיו. לרוב משתמשים בו לתיבול מאכלים או רטבים, אך הכנת מנה ששום הוא הכוכב הראשי בה, לבטח לא עלה על דעתכם. אם כך כדאי לכם לנסות את מתכון מרק השום הקטיפתי והטעים הבא, וליהנות ממנה בריאה במיוחד שעוזרת להתחסן ולהתחזק מפני מחלות החורף.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: