מתכון מרק הברוקולי ואבוקדו שלפניכם הוא דרך מצוינת בה תוכלו לכלול יותר ירקות בתזונה היומית שלכם. פרי האבוקדו ידוע ביתרונותיו הבריאותיים הרבים משתלב מצוין במתכון ומוסיף טעם ומרקם מיוחדים שלא תוכלו למצוא במרקים אחרים. הגישו את המנה המופלאה לאורחים שלכם שיתענגו על טעמה - הם יהיו בטוחים שמרק הברוקולי שלכם נהדר, אך הם לעולם לא יוכלו לנחש את הרכיב הסודי והמיוחד שלכם.
רכיבים למרק ברוקולי ואבוקדו:
אופן הכנת המרק ברוקולי ואבוקדו:
-
חממו שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני.
-
הכניסו בצל וערבבו עד שהוא יתרכך, כ-4 דקות.
-
הוסיפו שום והמשיכו בטיגון עד לקבלת גוון חום בהיר.
-
הוסיפו את הסלרי ובשלו אגב ערבוב כ-3 דקות נוספות.
-
לאחר מכן הכניסו לסיר את הברוקולי ובשלו כ-2 דקות.
-
תבלו את התערובת והוסיפו טימין, אבקת קארי ומלח, ערבבו היטב וצקו את המים.
-
הביאו לרתיחה, ובשלו כ-20 דקות עד שהנוזל נצבע בגוון ירוק בהיר. הסירו מהחום והניחו לו להצטנן מעט.
-
העבירו את המרק למעבד מזון, הפעילו על מהירות גבוהה והפכו את המרק למחית. הוסיפו את האבוקדו פנימה והפעילו שוב עד לאיחוד האבוקדו והמרק.
-
הוסיפו את מיץ הלימון, ערבבו היטב, פזרו מעל מעט גרעיני דלעת והגישו.