header

מתכון למרק ברוקולי ואבוקדו

מתכון מרק הברוקולי ואבוקדו שלפניכם הוא דרך מצוינת בה תוכלו לכלול יותר ירקות בתזונה היומית שלכם. פרי האבוקדו ידוע ביתרונותיו הבריאותיים הרבים משתלב מצוין במתכון ומוסיף טעם ומרקם מיוחדים שלא תוכלו למצוא במרקים אחרים. הגישו את המנה המופלאה לאורחים שלכם שיתענגו על טעמה - הם יהיו בטוחים שמרק הברוקולי שלכם נהדר, אך הם לעולם לא יוכלו לנחש את הרכיב הסודי והמיוחד שלכם.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למרק ברוקולי ואבוקדו מקור תמונה: triadtowellness
רכיבים למרק ברוקולי ואבוקדו:
שמן זית - 1 כף
בצל - 1 (בינוני, קצוץ)
שיני שום - 2-3 (כתושות)
סלרי - 1 כוס (קצוץ)
ברוקולי - 4 כוסות (גבעולים קלופים וקצוצים)
טימין - 1 כפית
אבקת קארי - ½-1 כפית
מלח - ½ כפית
מים - 4 כוסות
אבוקדו - 1 (גדול, קלוף ומגולען)
מיץ לימון - 3 כפיות (או ליים)
גרעיני דלעת - ½1 כפיות (קלופים)
אופן הכנת המרק ברוקולי ואבוקדו:
  1. חממו שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני.
  2. הכניסו בצל וערבבו עד שהוא יתרכך, כ-4 דקות.
  3. הוסיפו שום והמשיכו בטיגון עד לקבלת גוון חום בהיר.
  4. הוסיפו את הסלרי ובשלו אגב ערבוב כ-3 דקות נוספות.
  5. לאחר מכן הכניסו לסיר את הברוקולי ובשלו כ-2 דקות.
  6. תבלו את התערובת והוסיפו טימין, אבקת קארי ומלח, ערבבו היטב וצקו את המים.
  7. הביאו לרתיחה, ובשלו כ-20 דקות עד שהנוזל נצבע בגוון ירוק בהיר. הסירו מהחום והניחו לו להצטנן מעט.
  8. העבירו את המרק למעבד מזון, הפעילו על מהירות גבוהה והפכו את המרק למחית. הוסיפו את האבוקדו פנימה והפעילו שוב עד לאיחוד האבוקדו והמרק.
  9. הוסיפו את מיץ הלימון, ערבבו היטב, פזרו מעל מעט גרעיני דלעת והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.