אם אתם אוהבים לנסות מאכלים חדשים ומעניינים, מתכון מרק הבוטנים האפריקאי הבא הוא המומלץ ביותר עבורכם. שילוב הבוטנים עם מרקמה העבה של הבטטה מעשיר את המרק, ונותן לו טעם חדש עשיר, מתקתק ומעניין.
רכיבים למרק בוטנים אפריקאי:
אופן הכנת המרק בוטנים אפריקאי:
-
הניחו סיר גדול מעל להבה גבוהה-בינונית, צקו שמן ובצל, וטגנו יחד עד שישחים קלות.
-
הוסיפו פנימה שום, זנגביל, כמון, כוסברה, קינמון וציפורן, ובשלו יחד כ-1 דקה.
-
הוסיפו את העגבניות והבטטות ובשלו יחד כ-5 דקות.
-
הוסיפו מים ומלח, והביאו לרתיחה. בשלו יחד כ-30 דקות נוספות עד שחלק מן המים יצטמצמו.
-
ערבבו את המרק עם חמאת הבוטנים וטחנו בעזרת בלנדר מוט או מעבד מזון, פזרו מעט פטרוזיליה מעל והגישו.