header

מתכון למרק בוטנים אפריקאי

אם אתם אוהבים לנסות מאכלים חדשים ומעניינים, מתכון מרק הבוטנים האפריקאי הבא הוא המומלץ ביותר עבורכם. שילוב הבוטנים עם מרקמה העבה של הבטטה מעשיר את המרק, ונותן לו טעם חדש עשיר, מתקתק ומעניין.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרק בוטנים אפריקאי מקור תמונה: smartnutrition
רכיבים למרק בוטנים אפריקאי:
בצל - 1 (גדול, קצוץ)
שיני שום - 2 (כתושות)
ג'ינג'ר - 1 כפית (מגורד)
כמון - ½1 כפיות
כוסברה - ½1 כפיות (קצוצה)
קינמון - ½ כפית
ציפורן - קמצוץ (טחונה)
עגבניות - 3 (טריות, חתוכות לקוביות, או 1 קופסת שימורים)
בטטה - 900 גר' (קלופה ופרוסה)
מים - 5 כוסות
מלח - 1 כפית
חמאת בוטנים - ½ כוס
פלפל קאיין - 1 קמצוץ (או פלפל חריף)
אופן הכנת המרק בוטנים אפריקאי:
  1. הניחו סיר גדול מעל להבה גבוהה-בינונית, צקו שמן ובצל, וטגנו יחד עד שישחים קלות.
  2. הוסיפו פנימה שום, זנגביל, כמון, כוסברה, קינמון וציפורן, ובשלו יחד כ-1 דקה.
  3. הוסיפו את העגבניות והבטטות ובשלו יחד כ-5 דקות.
  4. הוסיפו מים ומלח, והביאו לרתיחה. בשלו יחד כ-30 דקות נוספות עד שחלק מן המים יצטמצמו.
  5. ערבבו את המרק עם חמאת הבוטנים וטחנו בעזרת בלנדר מוט או מעבד מזון, פזרו מעט פטרוזיליה מעל והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.