header

מתכון למרק פטריות קרמי

המרק שלפניכם מזכיר מאוד רוטב אלפרדו (רוטב שמנת פטריות) לפסטה הן במרקמו והן במראהו. הטעם הוא השינוי הגדול הודות לתבלינים מיוחדים ותוספות שמעלים ניחוח נהדר שמתפזר בכל הבית. מתכון המרק קל מאוד ופשוט להכנה, אז תתכוננו להתאהב במרק החורף החדש שלכם.

 
זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון למרק פטריות קרמי מקור תמונה: רחבי הרשת
רכיבים למרק פיטריות:
חמאה - 1 כף (ללא מלח)
פטריות - 250 גר' (טריות, נקיות, פרוסות או שבורות לחתיכות)
אבקת בצל - ¼ כפית
אבקת שום - ⅛ כפית
מרק ירקות - ¾ כוס (ניתן להכין מ-1 כף אבקת מרק עם ¾ כוס מים ¼ כוס קמח)
חלב - 1 כוס
קמח - ¼ כוס
מים - 2 כוסות
פלפל שחור - לפי טעם
אופן הכנת המרק פיטריות:
  1. בסיר קטן המיסו חמאה בחום גבוה-בינוני.
  2. הוסיפו לסיר את הפטריות וערבבו היטב עד להגרת כל הנוזלים מהפטריות, כ-5-7 דקות.
  3. הוסיפו לסיר בצל, שום ו-¾ כוס מרק ירקות, הביאו לרתיחה.
  4. ערבבו את החלב עם הקמח וצקו את הבלילה לסיר. בשלו עד להסמכת המרק (כ-1 דקה).
  5. תבלו במלח ופלפל וצקו את 2 כוסות המים.
  6. ערבבו והרתיחו שוב. הגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.