header

מתכון לסלט ארוגולה וגאודה ברוטב חרדל בלסמי

החורף הוא תקופה שבה כולם אוהבים להתכרבל תחת שמיכה חמימה ולפנק את עצמם באוכל טוב. הסלט החורפי הבא מתאים במיוחד לעונה, ושפע הירקות העליים בשילוב גבינת הגאודה הקשה מעניקים תחושת שובע וחמימות שיעבירו לכם את העונה בנעימים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט ארוגולה וגאודה ברוטב חרדל בלסמי מקור תמונה: yayforfood
רכיבים לרוטב:
שמן זית - 3 כפות
דבש - ½1 כפות
מלח - קמצוץ
פלפל שחור - לפי הטעם
רכיבים לסלט ארוגולה:
עלי ארוגולה - 2 כוסות (או כרוב קייל)
סלרי - 1 כוס (מקלות פרוסים דק בצורה אלכסונית)
תפוח - 1 (ללא ליבה, פרוס דק)
גבינת גאודה - ¼ כוס (פרוסה או מגורדת, או כל גבינה קשה)
אגוזים - ½ כוס (קלויים, קצוצים גס)
אופן הכנת הרוטב:
  1. ערבבו את כל מרכיבי הרוטב יחד בקערה קטנה והניחו בצד עד לשימוש.
אופן הכנת הסלט ארוגולה:
  1. הכניסו את כל רכיבי הסלט לקערה גדולה וערבבו היטב.
  2. צקו את הרוטב מעל הסלט והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.