header

מתכון לסלט ברוקולי טרי עם גבינות וירקות

ישנם ירקות שעצם הזכרתם מיחסים להם מתכון אחד בלבד, ולרוב אנו לא חושבים שניתן להשתמש בהם למשהו אחר. הברוקולי הוא מסוג הירקות האלה, שלרוב נהוג להשתמש בו למרק או כפרחים צלויים בתנור, אך עם קצת חשיבה מחוץ לקופסה ניתן להכין ממנו מגוון רחב של מאכלים, כמו סלט הברוקולי הבריא שלפניכם בו הירק מוגש טרי ומשולבים בו פירות יבשים, קשיו ורוטב מיונז. 

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט ברוקולי טרי עם גבינות וירקות מקור תמונה: eazypeazymealz
רכיבים לרוטב:
מיונז - ⅔ כוס
סוכר - ½ כוס
חומץ - ½1 כפות
מיץ לימון - 1 כפית
אבקת בצל - 1 כפית
רכיבים לסלט:
גבינת צ'דר - 1 כוס (חתוכה לריבועים)
בצל סגול - ⅓ כוס (קצוץ גס)
בטטה - ½ כוס (קוביות קטנות ומבושלות)
אגוזי קשיו - ⅓ כוס
חמוציות מיובשות - ½ כוס (או שזיפים מיובשים ומגולענים)
ברוקולי - 5 כוסות (קצוץ טרי)
אופן הכנת הרוטב:
  1. ערבבו יחד את חומרי הרוטב והניחו במקרר עד השימוש.
אופן הכנת הסלט:
  1. העבירו את כל חומרי הסלט לקערה בינונית.
  2. צקו את הרוטב וערבבו היטב.
  3. הניחו במקרר למשך כמה שעות או עד ליום המחרת, המליחו ושפרו טעמים לפי טעמכם והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.