header

מתכון לסלט קינואה עם גבינת פטה ודובדבנים

מתכון לסלט קינואה וגבינת פטה - מנה שהיא גם בריאה וגם טעימה, עם טעמים נפלאים של דובדבן ובצלי שאלוט בשילוב הקינואה העתירה בחלבון.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט קינואה עם גבינת פטה ודובדבנים
רכיבים לסלט קינואה:
דובדבנים - 1 כוס (מגולענים)
קינואה - 2 כוסות (מבושלת)
חומץ בן יין - 3 כפות
שמן זית - 4 כפות
בצלצלי שאלוט - 3 (קצוצים)
פטרוזיליה - ½ כוס (קצוצה)
גבינת פטה - 100 גר' (מגורדת)
שקדים - ¼ כוס (קלופים, קצוצים או פרוסים)
מלח - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט קינואה:
  1. ערבבו את בצלי השאלוט, החומץ, שמן הזית והדובדבנים בקערה גדולה.
  2. הכניסו לקערה את הקינואה, המליחו בעדינות וערבבו הכל יחדיו.
  3. נותר רק להוסיף את גבינת הפטה, הפטרוזיליה והשקדים והמנה שלכם מוכנה.
מקור: דני רימון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.