header

מתכון לסלט פירות חורפי

החורף מלא בפירות מיוחדים ובריאים העשירים בוויטמין C. מתכון סלט הפירות החורפי הבא טעים כל כך וצבעוני שהכי מתאים להגיש אותו בקערה שקופה וגדולה. תוספת רוטב הוויניגרט משדרג את הסלט ומעניק לו טעם ומרקם שונים וטעימים מהרגיל.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט פירות חורפי מקור תמונה: cookingclassy
רכיבים לסלט פירות:
עלי רוקט - 140 גר'
קלמנטינות - 3 (קלופות ומופרדות לפלחים)
אבוקדו - 1 (בינוני, חתוך לקוביות)
שקדים - ¼ כוס (פרוסים, קלויים)
אגוזי מלך - ¼ כוס (קצוצים)
רכיבים לרוטב וינגרט:
סוכר - ½1 כפות
מלח - ⅛ כפית
מיונז קל - ½ כוס
דבש - ½1 כפות
זרעי פרג - 1 כף
חלב - 1 כף (במידת הצורך)
אופן הכנת הסלט פירות:
  1. בקערת סלט גדולה הניחו עלי רוקט ומעליהם פזרו את כל מרכיבי הסלט.
אופן הכנת הרוטב וינגרט:
  1. בקערה קטנה ערבבו חומץ, סוכר ומלח עד שהם ימסו.
  2. הוסיפו מיונז, דבש ופרג עד למיזוג מלא והוסיפו חלב אם תרצו.
  3. צקו את הרוטב מעל הכל, ערבבו והגישו או לחילופין הניחו את הרוטב בבקבוק לחיץ, וכל אחד יוסיף למנה שלו כמה שירצה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.