header

מתכון לסלט אפרסקים, תפוח וויניגרט ברוטב מייפל-דיז'ון

פירות הקיץ הם חגיגה אמיתית, כשהצבעים העזים והניחוחות המשכרים יוצרים מנות טעימות ומיוחדות שאין אחד שלא ירצה לטעום. נסו את מתכון סלט האפרסקים ותפוחים הקיצי שלפניכם ותוכלו לפתוח את העונה בקרנבל של ממש.
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט אפרסקים, תפוח וויניגרט ברוטב מייפל-דיז'ון מקור תמונה: houseofyumm
רכיבים לסלט:
עלי בייבי - 2 כוסות
אגוזי פקאן - ¼ כוס (חצויים)
גבינת פטה - 2 כפות (מגורדת)
תפוח עץ ירוק - ½ (גרני סמית, פרוס דק)
אפרסק - ½ (או נקטרינה, פרוס דק)
רכיבים לרוטב מייפל-דיז'ון:
שמן זית - 2 כפות
חרדל דיז'ון - ½1 כפיות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט:
  1. הכניסו עלי בייבי לקערה בינונית ופזרו מעל את כל רכיבי הסלט.
  2. ערבבו הכל יחד, צקו את הרוטב והגישו.
אופן הכנת הרוטב מייפל-דיז'ון:
  1. הכניסו את רכיבי הרוטב לתוך צנצנת וסגרו עם המכסה.
  2. נערו היטב והניחו בצד עד להגשה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.