header

מתכון לסלט ברוקולי, תפוח וחמוציות

הברוקולי שאותו אתם רגילים לאכול בפשטידה או במרק, מקבל במתכון הנהדר הזה טוויסט גדול והופך לירק עיקרי בסלט, יחד עם החמוציות והתפוח שמשתלבים לטעם מעולה. 

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט ברוקולי, תפוח וחמוציות
רכיבים לרוטב יוגורט:
מיונז - ¼ כוס
יוגורט לבן - ¼ כוס
חומץ תפוחים - 2 כפות
דבש - 2 כפיות
מלח - ¾ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
רכיבים לסלט ברוקולי:
ברוקולי - 3-4 (ראשים קטנים, מאודים, חתוכים לרצועות)
תפוח עץ - 1 (אדום, קטן, פרוס לא דק מדי)
בצל סגול - ½ (קטן, קצוץ לרצועות)
שקדים - ½ כוס (פרוסים)
אופן הכנת הרוטב יוגורט:
  1. הניחו את כל החומרים לרוטב בקערה וערבבו היטב עד שנוצר מרקם חלק.
אופן הכנת הסלט ברוקולי:
  1. שימו את כל הירקות בקערה גדולה פרט לפרוסות השקדים.
  2. צקו את הרוטב בקערת הסלט, ערבבו היטב ופזרו מעל את פרוסות השקדים. preperation
  3. חצי שעה – שעה לפני ההגשה הכניסו את הסלט למקרר, אטום בניילון נצמד.
מקור: טל ו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.