הברוקולי שאותו אתם רגילים לאכול בפשטידה או במרק, מקבל במתכון הנהדר הזה טוויסט גדול והופך לירק עיקרי בסלט, יחד עם החמוציות והתפוח שמשתלבים לטעם מעולה.
אופן הכנת הרוטב יוגורט:
-
הניחו את כל החומרים לרוטב בקערה וערבבו היטב עד שנוצר מרקם חלק.
אופן הכנת הסלט ברוקולי:
-
שימו את כל הירקות בקערה גדולה פרט לפרוסות השקדים.
-
צקו את הרוטב בקערת הסלט, ערבבו היטב ופזרו מעל את פרוסות השקדים.
-
חצי שעה – שעה לפני ההגשה הכניסו את הסלט למקרר, אטום בניילון נצמד.
מקור: טל ו.