האננס והנקטרינות נמצאים בשיאם בעונת הקיץ, ואין דרך טובה יותר לאכול אותם מאשר בצורתם הטרייה כשהם משולבים בתוך סלט. רוטב יוגורט-לימון-דבש יוסיף חמיצות נהדרת לפירות המתוקים האלה, ואתם תוכלו ליהנות מכל ביס של הסלט הנפלא הזה.
מקור תמונה:
cf.diethood
רכיבים לרוטב יוגורט-לימון-דבש:
אופן הכנת הרוטב יוגורט-לימון-דבש:
-
ערבבו את כל רכיבי הרוטב בצנצנת זכוכית, והניחו אותה במקרר ל-20 דקות לפחות לשם איחוד הטעמים.
אופן הכנת הסלט:
-
חיתכו וערבבו בקערה גדולה את כל רכיבי הסלט, מלבד אגוזי הפקאן, ופזרו עליהם את האגוזים לאחר הערבוב.
-
הוציאו את הרוטב מהמקרר, מזגו אותו מעל הסלט והגישו צונן.