הארטיק הזה משלב את כל מה שתצפו למצוא בקינוח האמריקאי "בננה פוסטר", והוא גרסה קרירה ומרעננת שלו שאף אחד לא ירצה לפספס. עם זאת, בניגוד לקינוח המקורי, המתכון הזה לא מכיל אלכוהול, וזה אומר שגם הילדים שלכם יוכלו ליהנות ממנו.
אופן הכנת הבננה פוסטר:
-
שימו את הבננה, הסוכר החום, החמאה והקינמון בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל. הפעילו את המיקרוגל למשך 30 שניות, ערבבו וחזרו על התהליך למשך 2-3 דקות, עד שהבננות מתרככות. לאחר מכן הניחו את הקערה להתקרר בצד.
-
העבירו את תערובת הבננה לבלנדר, והוסיפו את היוגורט היווני, החלב, תמצית הווניל ותמצית הרום. ערבלו את הכל עד שמתקבלת תערובת חלקה.
-
צקו את התערובת לתוך תבניות לארטיקים והקפיאו למשך מספר שעות.
טיפ השף:
כדי להוציא את הארטיקים בקלות, שטפו את התבניות במעט מים חמים אחרי ההוצאה מהמקפיא.