בננה ספליט הוא קינוח קלאסי ועשיר של גלידה המוגשת על בננה פרוסה. קבלו טוויסט מעניין לקינוח הקלאסי - מיני ביס בננה ספליט! מעדן קטן תענוג גדול!
אופן הכנת הבננה ספליט:
-
חתכו כל בננה לשלוש בטרם תקלפו אותן.
-
באמצעות כפית קטנה, הוציאו את המילוי של כל בננה כך שיווצר בור במרכז.
-
הקפידו להשאיר מילוי בתחתית ולא להפוך אותה לחלולה.
-
כעת, קלפו את הבננות.
-
המיסו שוקולד מריר במיקרוגל.
-
טבלו את החלק התחתון של הבננה בשוקולד ולאחר מכן טבלו אותה בבוטנים או סוכריות.
-
הכניסו את הבננות הטבולות למקפיא למשך 5 דקות, על מנת שהשוקולד יתקשה מהר יותר.
-
הוציאו את הבננות ומלאו כל אחת בכף גלידה לבחירתכם.
-
חתמו את המעדן בנגיעת קצפת ודובדבן...