מכירים את הסורבה האוורירי והטעים שמוכרים בגלידריות בסגנון איטלקי? רוצים לדעת איך מכינים אותו? בעזרת המתכון הבא תלמדו איך להכין את הקינוח שאתם אוהבים, ותוכלו לאכול ממנו מתי שיתחשק לכם מבלי לצאת מהבית.
מקור תמונה:
dashingdish
אופן הכנת הסורבה:
-
ערבבו יחד את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
-
העבירו את התערובת לצנצנות קטנות או לכל כלי הגשה אחר אשר עמיד למקפיא, והכניסו להקפאה למשך כ-10 דקות לפחות לפני ההגשה.
טיפ השף:
תוכלו להמיר את תות השדה בפירות מפולטים אחרים.