header

מתכון לסורבה תות רך מופחת קלוריות

מכירים את הסורבה האוורירי והטעים שמוכרים בגלידריות בסגנון איטלקי? רוצים לדעת איך מכינים אותו? בעזרת המתכון הבא תלמדו איך להכין את הקינוח שאתם אוהבים, ותוכלו לאכול ממנו מתי שיתחשק לכם מבלי לצאת מהבית.
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסורבה תות רך מופחת קלוריות מקור תמונה: dashingdish
רכיבים לסורבה:
תותים - 4 כוסות (חתוכים וקפואים)
חלב - ½ כוס
דבש - 1-2 כפות (או כל ממתיק אחר)
מלח - קורט
אופן הכנת הסורבה:
  1. ערבבו יחד את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
  2. העבירו את התערובת לצנצנות קטנות או לכל כלי הגשה אחר אשר עמיד למקפיא, והכניסו להקפאה למשך כ-10 דקות לפחות לפני ההגשה.
טיפ השף:
תוכלו להמיר את תות השדה בפירות מפולטים אחרים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.