לפרוזן יוגורט יש תדמית "נקייה" יותר מגלידה מפני שהוא נתפס כקינוח בריא ודיאטטי יותר, אם תרצו לדעת מה בדיוק אתם מכניסים לתוכו ונותנים לילדיכם, אנחנו ממליצים שתכינו אותו בעצמכם בבית. המתכון שלפניכם כל כך קל ופשוט, ותוכלו לגוון אותו עם פירות נוספים לבחירתכם. את שבבי הקוקוס הקלויים במתכון תוכלו לרכוש בחנויות המתמחות או להכין בעצמכם.
אופן הכנת הפרוזן יוגורט:
-
הכניסו לבלנד או למעבד מזון את האננס הקפוא, הדבש, היוגורט ומיץ הלימון ורסקו את המרכיבים יחד במשך 2-3 דקות, עד לקבלת מרקם אחיד ללא גושים.
-
הוסיפו את פתיתי הקוקוס הקלויים וערבבו את התערובת יחד.
-
הכניסו את התערובת המוכנה לקופסה והקפיאו אותה ל-6 שעות לפחות. (ניתן לשמור את הפרוזן יוגורט בהקפאה למשך חודש אחד).
טיפ השף:
* להכנת פתיתי קוקוס קלויים בעצמכם, ערבבו קוקוס לבן על מחבת נון-סטיק בעזרת כף עץ מעל להבה בינונית, עד להזהבה. הקפידו לערבב את הקוקוס לאורך כל שלב הקלייה, ולהימנע משריפתו.