הטראפלס שלפניכם הם בעלי מרקם פריך, מה שמייחד אותם לעומתטראפלס אחרים שהם בעלי מרקם נימוח. ממרח האגוזים האהוב שבמתכון ייתן לטראפלס ניחוח וטעם של ממתקים אהובים שנמכרים בחנויות, רק שאת הפינוק הזה תוכלו להכין בבית עם האנשים האהובים עליכם ביותר.
אופן הכנת הטראפלס:
-
הכניסו את פצפוצי האורז לקערה גדולה והניחו אותה בצד.
-
בתוך קערה או צלוחית עמוקה ועמידה למיקרוגל, הכניסו את חתיכות המרשמלו, החמאה, הנוטלה ואת תמצית הווניל וערבבו יחדיו. הכניסו את הקערה/צלחת למיקרוגל והמיסו את תכולתה בעצמה גבוהה בפולסים (הכניסו ל-30 שנית, הוציאו מהמיקרוגל וערבבו עם כפית וחזרו על התהליך עד להמסה מלאה של השוקולד).
-
הוסיפו את תכולת הקערה שהוצאתם מהמיקרוגל לקערה עם פצפוצי האורז וערבבו היטב עד לקבלת תערובת עם ציפוי אחיד.
-
בעזרת כף גדולה, קרצו חלקים מתערובת האורז המתוקה וצרו מהם עיגולים אחידים בגודלם.
-
המיסו את השוקולד במיקרוגל בפולסים כפי שתואר מעלה, טבלו בתוכו את כדורי האורז והניחו על נייר אפייה עד להתקשות של השוקולד. כדי לייחד את הטראפלס האלו, תוכלו לרסק מעט פצפוצי אורז ולפזר אותם מעלה, או לשים חתיכות אגוזים או מעט מלח גס מעליהם לפני שהשוקולד יתקשה.