header

מתכון לטראפלס סמואה עם קוקוס

חובבי הקוקוס יתאהבו במתכון הטראפלס האלו, שכוללים את הרכיב הנפלא שהם אוהבים בשילוב של סוכריות טופי נימוחות שיוצר את הממתק המושלם. כאילו שזה לא מושחת מספיק, הטראפלס מצופים בשוקולד מריר שמאזן את המתיקות וגורם להם להיראות כאילו יצאו מחנות יוקרה לממכר שוקולד.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לטראפלס סמואה עם קוקוס מקור תמונה: cookingalamel
רכיבים לטראפלס סמואה:
פתיתי קוקוס - 1 כוס (מגורד ממותק)
סוכריות קרמל - 150 גר' (רכות או טופי)
חלב - 1 כף
מלח - קמצוץ
שוקולד מריר - 140 גר'
אופן הכנת הטראפלס סמואה:
  1. הניחו מחבת בינונית על להבה בינונית-גבוהה והכניסו אליה את הקוקוס המגורד. ערבבו את הקוקוס ללא הפסקה במשך 5-7 דקות או עד שהוא מקבל גוון זהוב-חום. הסירו את המחבת מהאש והניחו אותה בצד לצינון.
  2. לתוך קערה או צלחת עמוקה גדולה ועמידה במיקרוגל, הכניסו את סוכריות הטופי/קרמל רך, המלח והחלב והמיסו בפולסים בעצמה גבוהה (הכניסו ל-30 שנית, הוציאו מהמיקרוגל וערבבו עם כפית וחזרו על התהליך עד להמסה מלאה של הסוכריות).
  3. כאשר הסוכריות ימסו לחלוטין, הוסיפו להן ¾ כוס מהקוקוס הקלוי ואת השאר הניחו בצד. ערבבו את הסוכריות והקוקוס היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. רפדו תבנית בנייר אפייה ומרחו עליה את התערובת בשכבה אחידה. הניחו את התבנית במקרר לצינון במשך 10 דקות.
  5. הוציאו את התבנית מהמקרר וצרו מהתערובת כדורים בקוטר 1 ס"מ באמצעות כפית. הניחו את הטראפלס המוכנים על נייר אפייה.
  6. המיסו חצי מכמות השוקולד המריר, טבלו בה את הכדורים והניחו אותם בצד. לאחר שהשכבה הראשונה של השוקולד תתקשה, המיסו את יתרת השוקולד המריר וטבלו בה את הכדורים בשנית. פזרו מעל השוקולד הנמס את מה שנותר מהקוקוס, צננו את הכדורים ותאכלו בתיאבון.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.