header

מתכון למרק מלפפונים ויוגורט

אין דרך טעימה יותר לצנן את הקיץ הלוהט מאשר עם מנה קרירה ומיוחדת שתענוג לאכול. במתכון שלפניכם תוכלו להכין מרק בולגרי מסורתי מיוחד במינו שמכיל יוגורט, מלפפונים ותבלינים שיצנן את גופכם ויעלה חיוך על פניכם.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרק מלפפונים ויוגורט מקור תמונה: Ikonact
רכיבים למרק מלפפונים ויוגורט:
מלפפונים - 2 (בינוניים, מגורדים)
שן שום - 1 (קצוצה)
יוגורט - 4 כוסות (לא ממותק)
מים - 1 כוס
מלח - 1 כפית
שמיר - 1 כף (קצוץ דק)
אגוזי פקאן - 4 (טבעיים, קצוצים היטב)
שמן זית - 3 כפות
אופן הכנת המרק מלפפונים ויוגורט:
  1. הכניסו את כל הרכיבים לקערה, ערבבו היטב והגישו צונן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.