אנו רגילים לחשוב על מרק בתור מאכל חורפי חם ומלוח, אך המתכון שלפניכם שונה לחלוטין! מרק הפפאיה הקרמי שתכינו ינעם לכל חובבי הפירות הטרופיים שאוהבים שילובים לא שגרתיים של רכיבים שיוצרים יחד טעמים לא צפויים וממכרים במיוחד.
אופן הכנת המרק פפאיה:
-
חממו את החמאה בתוך סיר בינוני ועל להבה בינונית-גבוהה והוסיפו לה את חתיכות הפפאיה והבצל.
-
ערבבו לעתים עד לחימום של הרכיבים.
-
הוסיפו לסיר את ציר הירקות והתבלינים מלבד העירית והביאו לרתיחה, עד שהפפאיה תתרכך.
-
הסירו את הסיר מהלהבה, הכניסו את תכולתו למעבד מזון, הוסיפו לו ½ כוס שמנת מתוקה והפעילו עד לקבלת מחית חלקה.
-
הוציאו את המרק לקערה גדולה, הוסיפו לו את יתרת השמנת המתוקה וערבבו היטב.
-
חלקו בין צלחות הגשה, עטרו עם עירית והגישו חם או קר.