header

מתכון לסלט תרד טרופי עם רוטב וינגרט ליים

מתכון לסלט בעל טעמים טרופיים מפתיעים אשר יהפוך את החורף שלכם לחווייה חדשה לגמרי. הגוונים המעוררים והפירות הרעננים עושים את הסלט הטעים והנהדר למתכון מנצח.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט תרד טרופי עם רוטב וינגרט ליים
רכיבים לרוטב:
שמן זית - ⅛ כוס
חומץ בן יין - ⅛ כוס (לבן)
מיץ ליים - 1 כף (סחוט טרי)
רכיבים לסלט הטרופי:
תרד - 3 כוסות (עלים טריים)
תות שדה - ⅓ כוס (קצוץ)
אננס - ⅓ כוס (קצוץ)
אבוקדו - ½ (חתוך לקוביות)
בצל - ⅛ כוס (סגול,פרוס)
פקאנים - ⅛ כוס (קלויים)
גבינת פרמז'ן - מעט (מגורדת)
אופן הכנת הרוטב:
  1. הכניסו את מרכיבי הרוטב למיכל קטן, סגרו אותו וערבבו היטב.
אופן הכנת הסלט הטרופי:
  1. העבירו לקערה את עלי התרד, תות השדה, האננס, האבוקדו, הבצל, והפקאנים, הוסיפו את רוטב הוינגרט.
  2. ערבבו את הסלט היטב, הוסיפו את גרידת הפרמז'ן.
מקור: אורית גוזלן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.