מנגו הוא פרי טרופי בשרני בעל טעם מתוק, נהוג להשתמש בו בקינוחים מתוקים, תוספת לסלט עלים וכמובן לעבמה. המתכון הבא יתן לכם הצעה נוספת לשימוש בפרי הנהדר הזה, לאחר שתטעמו את פלחי המנגו המוחמצים הללו הן יהפכו לחלק מ"נבחרת" הסלטים שלכם!
אופן הכנת המנגו מוחמץ:
-
חממו את הקינמון, הכמון, גרגירי הפלפל וההל במחבת ללא שמן למשך כ-4 דקות וערבבו אותם בכל דקה.
-
בתוך סיר בינוני ערבבו את התבלינים הקלויים עם שאר המרכיבים, אך ללא המנגו. בשלו את התערובות על חום בינוני מבלי להביא אותה לרתיחה במשך חמש דקות, וערבבו עד שהסוכר נמס.
-
הכניסו את פלחי המנגו לצנצנות ושפכו פנימה את התערובות החמה.
-
לאחר שהצנצנות מתקררות, סגרו אותן והכניסו למקרר למשך הלילה. למחרת בבוקר המנגו מוכן לאכילה.
מקור: רוני אביבי