טעמתי סוגים רבים של חמוצים מכל מיני ירקות ופירות, אך מתכון האננס הזה היה אחד הדברים הטובים ביותר, נסו ותשארו חסרי מילים!
אופן הכנת האננס המוחמץ:
-
הכניסו את חתיכות האננס לצנצנת גדולה וערבבו את מיץ הלימון, הרטבים והשום בקערה נפרדת.
-
שפכו את תערובת הלימון אל תוך הצנצנת עם האננס כך שכל חתיכות הפרי יהיו מכוסות. במידה ואין מספיק נוזלים הוסיפו מיץ לימון על פי הצורך.
-
סגרו את הצנצנת היטב והכניסו למקרר למשך זמן של עד 3 שבועות.
מקור: רוני אביבי