המנה הבאה מזכירה מאוד את סלט תפוחי האדמה הטעים והמוכר, אך שינויים קלים כמו ויתור על מיונז והחלפת האפונה וגזר בירקות טריים, הופכים את המתכון הזה לבריא יותר, מזין ומרענן. לאחר שתגלו עד כמה קל להכין את התוספת המדהימה הזו, אתם לא תרצו להיפרד ממנה בזמן הקרוב. אז למה אתם מחכים? בשלו תפוחי אדמה ופנקו את עצמכם בארוחה קטנה שתעשה לכם את היום.
אופן הכנת הסלט:
-
סננו את הנוזלים מתפוחי האדמה וייבשו אותם בעזרת מגבת, הכניסו לתנור לאפייה קצרה של כ-15 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות. בתום הזמן, חתכו אותם לרבעים או לקוביות בינוניות.
-
בינתיים, ערבבו 100 מ"ל מים עם 1 כף אבקת מרק ירקות, צקו על תפוחי האדמה המוכנים והניחו בצד.
-
העבירו את תפוחי האדמה אל קערה גדולה ולתוכה הוסיפו את כל מרכיבי המתכון וערבבו היטב.
-
העבירו לקערה נקייה והגישו.