סלט עלי רוקט עם אגוזי מקדמיה קלויים ודלעת צרובה הוא בדיוק מה שאתם צריכים בשביל לחמם את עצמכם בחורף מבלי להעמיס על הקיבה. אל תתנו לאופן ההכנה הפשוט להטעות אתכם - הטעמים הם פשוט תענוג לחך!
מקור תמונה:
taste
אופן הכנת הסלט דלעת:
-
חממו את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
-
מרחו 2 כפות שמן זית על פני תבנית אפייה, סדרו את רצועות הדלעת בשכבה אחת, פזרו את אבקת הצ'ילי באופן אחיד ואפו למשך כ-25 דקות עד לקבלת מראה זהוב קל.
-
להכנת הרוטב לסלט, ערבבו את מיץ הלימון יחד עם 2 כפות שמן הזית הנותרות והניחו בצד לכמה דקות. ניתן לטעום את הרוטב ולהוסיף בהדרגה מלח ופלפל בהתאם לטעמכם האישי.
-
עם תום האפייה, הניחו את הדלעת על קערת הגשה, פזרו מלמעלה את עלי הרוקט הטריים יחד עם שבבי אגוזי המקדמיה, הזליפו את רוטב הלימון בהדרגה והרי לכם סלט דלעת חם, קליל וטעים!