header

מתכון לסלט פלפלים וחצילים

המתכון שלפניכם ילמד אתכם איך להכין סלט טעים במיוחד שמשלב בתוכו עגבניות, פלפלים, אגוזי מלך ורכיבים נפלאים נוספים. את הסלט תוכלו להגיש בארוחות שישי משפחתיות ולהיות בטוחים שכולם יבקשו מכם את המתכון.

זמן הכנה: 12 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט פלפלים וחצילים מקור תמונה: Alpha
רכיבים לסלט פלפלים וחצילים:
חציל - 1 (בינוני)
פלפלים ירוקים - 4 (מתוקים)
עגבניות - 2 (חתוכות דק)
אגוזי מלך - ½ כוס (טחונים)
שמן צמחי - ¼ כוס
שיני שום - 2 (כתושות)
פטרוזיליה - 2 כפות (קצוצה)
חומץ - 2 כפות
מלח - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט פלפלים וחצילים:
  1. צלו את החציל והפלפלים על להבה פתוחה עד שעורם ישחיר תוך סיבוב מדי פעם. הניחו את הירקות בצד וצננו מעט.
  2. קלפו את חציל והפלפלים, הוציאו את הגרעינים אם תרצו, חתכו לרצועות דקות והכניסו לקערה בינונית.
  3. הוסיפו לקערה עם הירקות את יתר הרכיבים, ערבבו היטב, הכניסו למקרר לספיגת טעמים והגישו בתוספת אגוזים קצוצים גס אם תרצו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.