header

מתכון לצנונים אפויים ובריאים - קל להכנה

אז נוכחתם לדעת שלצנון ישנו שפע בלתי נדלה של סגולות רפואיות ובריאותיות, ואתם מעוניינים להתחיל להוסיף אותו לתזונתכם היומיומית? מצוין! דעו לכם שהצנון לא חייב לבוא רק כחלק מסלט או כנשנוש חטוף, ושאתם יכולים להכין ממנו גם מנות נהדרות, שיכולות לשמש כמנה ראשונה או תוספת למנה עיקרית בארוחת הצהריים או הערב שלכם. לשם כך, אנו מביאים לכם מתכון קל ופשוט לחתיכות צנון אפויות ופריכות שתוכלו להכין כמעט ללא מאמץ.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לצנונים אפויים ובריאים - קל להכנה מקור תמונה: spoonforkbacon
רכיבים לצנונים האפויים:
צנונים - 20 יחידות (שטופים, מנוגבים וחצויים)
שמן זית - 4 כפות
מלח - ¼ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
פפריקה מתוקה - ¼ כפית (ניתן להמיר בפפריקה מעושנת)
אבקת בצל - ¼ כפית
אבקת שום - ¼ כפית
אופן הכנת הצנונים האפויים:
  1. חממו תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
  2. מרחו את שמן הזית על הצנונים וביזקו עליהם את התבלינים.
  3. הניחו את הצנונים על התבנית והכניסו אותה לתנור למשך 40 דקות או עד שהם יזהיבו ויהפכו לפריכים.
  4. הוציאו את הצנונים מן התנור, פזרו עוד מעט מלח עבור הטעם ואיכלו בהנאה. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.