header

מתכון לשיפודי פטריות בשום ובלסמי

הכנת שיפודי ירקות הפכה לסוג של מסורת בכל ארוחת על האש עבור מי שלא מעוניין לאכול בשר. לרוב הם מתבססים על עגבניות, בצלים ופלפלים צלויים, אך במתכון היצירתי הבא הבסיס של המנה הוא פטריות מתובלות עם טעם של עוף וניחוח שאף אחד לא יוכל להישאר אדיש אליו. נסו גם אתם את המנה הפשוטה והטעימה הזו בפעם הבאה שתדליקו את המנגל.
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לשיפודי פטריות בשום ובלסמי מקור תמונה: closetcooking
רכיבים למתכון לשיפודי פטריות:
פטריות - 900 גרם (חתוכות לרבעים)
חומץ בלסמי - 2 כפות
שיני שום - 3 (קצוצות)
טימין - ½ כפית (קצוץ)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת המתכון לשיפודי פטריות:
  1. ערבבו את כל רכיבי המשרה (מרינדה) למעט הפטריות בקערה בינונית.
  2. הכניסו את רבעי הפטריות אל תוך הקערה וערבבו היטב.
  3. השרו את הפטריות במשך כ-30 דקות וערבבו מדי פעם.
  4. לאחר מכן נעצו את הפטריות על שיפודי עץ וצלו כל שיפוד כ-2-3 דקות מכל צד או עד לדרגת הצלייה הרצויה בעיניכם. ניתן לקשט את המנה עם פטרוזיליה לפי הטעם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.