הכנת שיפודי ירקות הפכה לסוג של מסורת בכל ארוחת על האש עבור מי שלא מעוניין לאכול בשר. לרוב הם מתבססים על עגבניות, בצלים ופלפלים צלויים, אך במתכון היצירתי הבא הבסיס של המנה הוא פטריות מתובלות עם טעם של עוף וניחוח שאף אחד לא יוכל להישאר אדיש אליו. נסו גם אתם את המנה הפשוטה והטעימה הזו בפעם הבאה שתדליקו את המנגל.
רכיבים למתכון לשיפודי פטריות:
אופן הכנת המתכון לשיפודי פטריות:
-
ערבבו את כל רכיבי המשרה (מרינדה) למעט הפטריות בקערה בינונית.
-
הכניסו את רבעי הפטריות אל תוך הקערה וערבבו היטב.
-
השרו את הפטריות במשך כ-30 דקות וערבבו מדי פעם.
-
לאחר מכן נעצו את הפטריות על שיפודי עץ וצלו כל שיפוד כ-2-3 דקות מכל צד או עד לדרגת הצלייה הרצויה בעיניכם. ניתן לקשט את המנה עם פטרוזיליה לפי הטעם.