בשר הבקר אמנם נחשב לאחד מן המרכיבים העיקריים בתבשילי הקדירה המסורתיים, אך אין זה אומר שלא ניתן למצוא לו מגוון תחליפים צמחוניים נהדרים דוגמת מתכון הטופו הבא. המתכון קל ופשוט, משך ההכנה קצר הרבה יותר מן המתכונים הבשריים וטעמה של המנה איננו נופל מטעמם.
חממו את השמן בסיר על אש בינונית ובשלו את הבצל עד להזהבתו. לאחר מכן, הוסיפו את השום הכתוש ובשלו למשך כדקה נוספת.
עתה, הוסיפו את הטופו ובשלו את התערובת במשך כחמש דקות. עם תום הבישול, הוסיפו אל הסיר את העגבניות המרוסקות, עלה הדפנה, כוס המים, הקישואים, הגזרים והכרוב וערבבו.
תבלו את תכולת הקדירה במלח ופלפל והניחו למנה להתבשל במשך כ-45 דקות.
המתינו מספר דקות כדי שהמנה תצטנן מעט והגישו. בתיאבון!