אם אתם אוהבים מאכלים בסגנון הודי, אתם חייבים לנסות את מתכון קציצות תפוחי האדמה והכרוב הסגול הזה, המוכר כמנה המזוהה ביותר עם המטבח של צפון הודו. במקום לנסות ולהרחיק עד לשם עבור הקציצות הטעימות הללו, פשוט כנסו למטבח והכינו את המתכון לקציצות המדהימות שיגרמו לכם ולאורחיכם ללקק את האצבעות.
רכיבים לקציצות תפוחי אדמה וכרוב סגול:
אופן הכנת קציצות תפוחי אדמה וכרוב סגול:
-
הכניסו את כל רכיבי המתכון למעט השמן אל קערה וערבבו אותם היטב.
-
בעזרת כפות הידיים צרו מהתערובת 8-10 קציצות שוות בגודלן והניחו בצד.
-
כעת הניחו מחבת מעל להבה בינונית וחממו בה מעט שמן לטיגון רדוד ולא עמוק.
-
כאשר השמן חם, הניחו מספר קציצות בתוך המחבת - אל תעמיסו יותר מדי.
-
טגנו היטב משני הצדדים של הקציצה עד לקבלת גוון חום-זהוב. אם חסר שמן הוסיפו לפי הצורך.
-
הוציאו את הקציצות אל תבנית עם נייר סופג, העבירו לצלחת או מגש לאחר מכן והגישו חם.