header

מתכון לקרפצ'יו קישואים ואבוקדו

מלבד פשטותה של המנה, הכנת קרפצ'יו מקישואים איננה מצריכה את בישולם ובכך מאפשרת שלא להפחית ביתרונותיהם הבריאותיים השונים. בנוסף לכך, בעזרת שילובם של הקישואים עם פרוסות האבוקדו תוכלו להקנות לארוחה טעמים מקוריים ולהוסיף לה כמויות נכבדות של מינרל הברזל.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקרפצ'יו קישואים ואבוקדו
רכיבים לקרפצ'יו:
מיץ לימון - 2 כפות (סחוט טרי)
קליפת לימון - ½ כפית (מגוררת)
שמן זית - 2 כפות
מלח - 5 כפיות
קישואים - 2 (גדולים)
שקדים - ¼ כוס (קלויים קצוצים)
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הקרפצ'יו:
  1. הוסיפו לקערה קטנה את מיץ הלימון, קליפת הלימון המגוררת, שמן הזית, המלח והפלפל השחור, ערבבו למשך כדקה והניחו בצד למיצוי הטעמים.
  2. פרסו את הקישואים לפרוסות דקות ככל האפשר ואת האבוקדו לפרוסות עבות.
  3. פזרו את האבוקדו והקישואים באופן אחיד על הצלחת, זלפו את תערובת מיץ הלימון על גבי המנה ופזרו את השקדים. המתינו כ-5 דקות והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.