מלבד פשטותה של המנה, הכנת קרפצ'יו מקישואים איננה מצריכה את בישולם ובכך מאפשרת שלא להפחית ביתרונותיהם הבריאותיים השונים. בנוסף לכך, בעזרת שילובם של הקישואים עם פרוסות האבוקדו תוכלו להקנות לארוחה טעמים מקוריים ולהוסיף לה כמויות נכבדות של מינרל הברזל.
אופן הכנת הקרפצ'יו:
-
הוסיפו לקערה קטנה את מיץ הלימון, קליפת הלימון המגוררת, שמן הזית, המלח והפלפל השחור, ערבבו למשך כדקה והניחו בצד למיצוי הטעמים.
-
פרסו את הקישואים לפרוסות דקות ככל האפשר ואת האבוקדו לפרוסות עבות.
-
פזרו את האבוקדו והקישואים באופן אחיד על הצלחת, זלפו את תערובת מיץ הלימון על גבי המנה ופזרו את השקדים. המתינו כ-5 דקות והגישו.