header

מתכון לסלט קייל ברוטב מיסו

הסלט הטרי במתכון הבא ימלא וישביע אתכם לשעות ארוכות בזכות הסיבים התזונתיים המצויים בכרוב הקייל הנהדר. עלי הקייל והמנדרינות מכילים גם וויטמינים ומינרלים רבים שהגוף זקוק להם ואותם מומלץ לצרוך כל יום, מה שהופך את הסלט הזה למנת על של ממש.
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט קייל ברוטב מיסו
רכיבים לרוטב מיסו:
שמן זית - 1 כף
חומץ בן יין - 2 כפות
מחית מיסו - 1 כף (או משחה, ניתן לקנות במרכולים השונים. ניתן להמיר ב-½ כפית חרדל)
דבש - 1 כפית
ג'ינג'ר - ½1 כפיות (טרי קצוץ)
רכיבים לסלט קייל:
כרוב קייל - 1 ראש (קצוץ)
שמן זית - 1 כף
מיץ לימון - מ-½ לימון
מלח - ½ כפית
גזר - 1 (גדול, חתוך דק)
שקדים - ¼ כוס (פרוסים וקלויים)
מנדרינות - 2 (קלופות וקצוצות. ניתן להמיר במנגו)
בצלים ירוקים - 2 (קצוצים)
שומשום - 1 כף
אופן הכנת הרוטב מיסו:
  1. בקערה או צנצנת זכוכית, ערבבו היטב את כל רכיבי הרוטב והניחו בצד.
אופן הכנת הסלט קייל:
  1. לתוך קערה גדולה, הכניסו את כרוב הקייל הקצוץ, זלפו מעליו שמן זית ומיץ לימון ופזרו מלח.
  2. מזגו מעל הכרוב את הרוטב וערבבו היטב. הניחו בצד ל-5 דקות.
  3. הוסיפו לכרוב את הגזר, השקדים, המנדרינות, הבצל הירוק והשומשום. ערבבו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.