הסלט הטרי במתכון הבא ימלא וישביע אתכם לשעות ארוכות בזכות הסיבים התזונתיים המצויים בכרוב הקייל הנהדר. עלי הקייל והמנדרינות מכילים גם וויטמינים ומינרלים רבים שהגוף זקוק להם ואותם מומלץ לצרוך כל יום, מה שהופך את הסלט הזה למנת על של ממש.
אופן הכנת הרוטב מיסו:
-
בקערה או צנצנת זכוכית, ערבבו היטב את כל רכיבי הרוטב והניחו בצד.
אופן הכנת הסלט קייל:
-
לתוך קערה גדולה, הכניסו את כרוב הקייל הקצוץ, זלפו מעליו שמן זית ומיץ לימון ופזרו מלח.
-
מזגו מעל הכרוב את הרוטב וערבבו היטב. הניחו בצד ל-5 דקות.
-
הוסיפו לכרוב את הגזר, השקדים, המנדרינות, הבצל הירוק והשומשום. ערבבו והגישו.