רוטב הצ'ילי התאילנדי הגיע לארצנו וכבש את המטבחים ברגע. כך תוכלו להכין את הרוטב הטעים בעצמכם.
אופן הכנת הרוטב צ'ילי-מתוק:
-
בסיר, הביאו את כל המרכיבים, פרט לתערובת הקורנפלור, לרתיחה עדינה.
-
הנמיכו את האש לבינונית והניחו לסיר לבעבע במשך 10 דקות, או עד שנפח הנוזלים יורד לחצי.
-
הנמיכו את האש לקטנה, הוסיפו את תערובת הקורנפלור וערבבו עד ליצירת מרקם אחיד. המשיכו לערבב עוד כ-2 דקות.
-
כבו את האש ותקנו את התיבול, הוסיפו סוכר או צ'ילי במקרה הצורך.
-
רוטב הצ'ילי ישאר טרי במשך 2-3 חודשים.
מקור: נעמי בלוך