הרוטב הטעים הבא ללא ספק יקלע לטעמם של כל בני המשפחה, מאחר שהוא מתאים לכל כך הרבה מאכלים, כדוגמת עוף צלוי, תפוחי אדמה אפויים, שעועית ירוקה מאודה וכמעט כל סוג של סלט. הוא אף מומלץ כמטבל מנצח לשניצלונים לילדים.
רכיבים לרוטב ויניגרט:
דבש - 2 כפות + 2 כפיות נוספות
אופן הכנת הרוטב ויניגרט:
-
הכניסו לבלנדר חרדל, דבש, חומץ ומלח וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה.
-
פתחו את פתח ההזנה של הבלנדר, הוסיפו בהדרגה את השמן וערבלו עד לקבלת תערובת חלקה.
-
העבירו את התערובת לקערה והוסיפו את העירית. מומלץ לצרוך את הרוטב עם סיום ההכנה, או שתוכלו לאחסן אותו בקירור בכלי אטום עד יומיים.
מקור: טליה ח.