אנחנו הישראלים, לא יכולים בלי מנת החומוס שלנו, ואוי למי שיגיד אחרת. המתכון הבא הוא שדרוג בריא ומפתיע לחומוס הקלאסי, שיותיר אתכם עם טעם של עוד... מומלץ במיוחד לאוהבי החומוס, לאוהבי האבוקדו וסתם למי שאוהבים אוכל.
הרי לא סתם החומוס הוא המאכל הפופולרי ביותר בארץ, אך גם אותו אפשר לשנות ולשפר. הכירו את חומוס האבוקדו הבריא והטעים!
אופן הכנת החומוס עם אבוקדו:
-
ערבבו את גרגירי החומוס, הכוסברה וקוביות האבוקדו במעבד מזון למחית, הוסיפו את הטחינה תוך כדי עיבוד.
-
כשהחומוס מגיע למרקם חלק הוסיפו כפית כמון, מיץ לימון ומלח. ניתן להוסיף גם נגיעה של פלפל שחור שתפתח את הטעם של האבוקדו.
-
סדרו את החומוס-אבוקדו על צלחת, הוסיפו מעט שמן זית ובזקו שומשום וקצת כוסברה מעל.
-
הגישו עם פיתה חמה וטרייה או עם פרוסות ירק.
מקור: אבי קדוש