header

מתכון לסלט תירס ואבטיח, טעים וקל להכנה

הקיץ בא ואיתו מגיעים עוד המון פירות וירקות מעניינים. למתכון הבא "גייסנו" את הסמלים של הקיץ, התירס והאבטיח, והבאנו לכם מתכון לסלט צעיר ומרענן שיצנן לכם את הימים החמים.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט תירס ואבטיח, טעים וקל להכנה
רכיבים לסלט:
אבטיח - 2 כוסות (חתוך דק)
תירס - 3 (קלחים מבושלים או טריים)
בצל - ⅓ כוס (סגול, קצוץ)
שמן זית - 1 כף
מיץ לימון - 1 כפית
פלפל חריף - 1 (קצוץ, לפי הטעם )
אופן הכנת הסלט:
  1. לקערה גדולה, הכניסו את האבטיח, תירס, בצל וכוסברה וערבבו היטב.
  2. הוסיפו את שמן הזית, הלימון והפלפל החריף וערבבו שוב.
  3. טעמו את הסלט והוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
מקור: מנחם ציון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.