header

מתכון לסלט מלון ואבטיח "שיכור"

המתכון שלפניכם יעזור לכם להכין מנה למבוגרים בלבד של סלט קייצי מפתיע לסועדים שאוהבים עקצוץ קל של אלכוהול עם הפירות שלהם. הסלט משתלב מצוין עם ארוחה בשרית או חלבית, והוא וודאי יעלה חיוך על פניכם לאחר שתטעמו ממנו.
 
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט מלון ואבטיח "שיכור" מקור תמונה: thekitchenadvisor
רכיבים לרוטב ה"שיכור":
מיץ לימון - 1 כוס (טרי)
סוכר - ⅔ כוס
וודקה - ½ כוס
מלח ים - קמצוץ
רכיבים לסלט מלון ואבטיח:
אבטיח - כ-⅓1 קג'
מלון - כ-⅓1 קג'
נענע - 1 כף (עלים קצוצים + עלים שלמים לעיטור)
אופן הכנת הרוטב ה"שיכור":
  1. ערבבו יחד מיץ לימון, וודקה, ליקר אוכמניות וסוכר עד שהסוכר יימס לחלוטין.
אופן הכנת הסלט מלון ואבטיח:
  1. בעזרת כף ייעודית, צרו עיגולים של מלון ואבטיח והכניסו אותם לקערה גדולה.
  2. מזגו את הרוטב "השיכור" על כדורי המלון והאבטיח, ערבבו היטב והכניסו למקרר למשך 1-2 שעות.
  3. הוציאו את הקערה מהמקרר, הוסיפו לתוכה עלי נענע גרוסים, הניחו מעל את עלי הנענע השלמים והגישו צונן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.