header

מתכון לרוטב שקדים ורוקט

הרוטב הבא הינו נועז מספיק כדי לעמוד מול טעמים חזקים, כמו אלה של טלה מטוגן או גבינה, ותוכלו לפזר אותו על לחם או סלמון ואף להשתמש בו כתוספת מפתיעה לפיצה. 

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב שקדים ורוקט
רכיבים לרוטב שקדים:
עלי רוקט - 1 כוס (דחוסה, קצוצים)
שקדים - ½ כוס (קלויים וקצוצים)
גרידת לימון - ½1 כפות (מ-2 לימונים)
שן שום - 1 (קצוצה דק)
שמן זית - ¼ כוס (כתית מעולה)
מלח גס - ¼ כוס
פלפל שחור - ¼ כפית
אופן הכנת הרוטב שקדים:
  1. הכניסו אל קערה גדולה עלי רוקט, שקדים, גרידת לימון ושום והקפיצו הכל יחד, כך שהרכיבים יתמזגו זה בזה. הוסיפו שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל וערבבו מעט.
  2. מומלץ להגיש בסיום ההכנה, או לקרר בכלי אטום עד יומיים.
מקור: טליה ח.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.