header

מתכון לממרח סחוג תימני חריף

אין כמו סחוג תימני אמיתי כדי להקפיץ כל מנה. מתאים במיוחד למלאווח או ג'חנון.
 
זמן הכנה: 3 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לממרח סחוג תימני חריף
רכיבים לסחוג:
כוסברה - 1 (טרייה וקצוצה)
פלפלים חריפים - 5 (ירוקים, קצוצים. ניתן להוסיף גם פלפל אדום אחד)
שיני שום - 2-4 (גדולות)
כמון - ⅓ כפית
מלח - ⅓ כפית
מים - 1 כפית
שמן - 2 כפות
אופן הכנת הסחוג:
  1. רסקו במעבד מזון את הפלפלים והכוסברה.
  2. ליחצו את הירק הקצוץ לתחתית מיכל המעבד, הוסיפו את השמן והתבלינים והפעילו שוב עד לקבלת המרקם הרצוי.
  3. הסחוג ישאר טרי במשך חודש.
מקור: נעמי בלוך
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.