פסטה ברוטב עגבניות זו מנה קלאסית וטעימה במיוחד, ובמתכון הבא היא מקבלת שדרוג מיוחד וטעים בזכות הבזיליקום האהוב. עם תוספת של חמאה ושום, תקבלו רוטב עגבניות קלאסי עם טוויסט שיקשה עליכם לחזור לרוטבי עגבניות אחרים...
אופן הכנת הרוטב עגבניות:
-
המיסו את החמאה במחבת גדולה על להבה בינונית. לאחר מכן הוסיפו את העגבניות וטגנו במשך 7-5 דקות. כעת, הוסיפו בזיליקום, שמן זית, מלח שום, מלח רגיל ופלפל, ובשלב הבא הוסיפו את הקמח בהדרגה אל תוך התערובת, תוך שאתם מערבבים אותה עד לקבלת מרקם סמיך, 7-5 דקות לערך.
-
שפכו את המים אל תוך התערובת על מנת לשבור את גושי הקמח, וערבבו היטב. לאחר מכן הוסיפו את השום ובשלו במשך 5 דקות נוספות
-
שפכו את הרוטב על הפסטה והגישו אותה בעודה חמה.
אופן הכנת הפסטה:
-
בשלו את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
מקור: רותי.ק