פסטה היא בעצם בצק בעל טעם ניטראלי שסופח אליו את הטעמים שמוסיפים לו, אז למה לא להפוך אותו למתוק? עם המתכון המרענן הבא תוכלו להכין קינוח טעים במיוחד שיפתיע אתכם ואת כל מי שיטעם ממנו, והוא יאפשר לכם להשתמש בפסטה בדרך שלא הכרתם.
אופן הכנת הפסטה ברוטב מנגו:
-
הכניסו את המנגו, הסוכר, השמנת המתוקה והחלב למעבד מזון והפעילו לקבלת מחית חלקה.
-
הכניסו את הפסטה לקערה בינונית, מזגו עליה את רוטב המנגו, ערבבו היטב והכניסו למקרר לצינון. הוציאו לאחר כשעה-שעתיים והגישו קר.