header

מתכון לפסטה ברוטב מנגו מתוק

פסטה היא בעצם בצק בעל טעם ניטראלי שסופח אליו את הטעמים שמוסיפים לו, אז למה לא להפוך אותו למתוק? עם המתכון המרענן הבא תוכלו להכין קינוח טעים במיוחד שיפתיע אתכם ואת כל מי שיטעם ממנו, והוא יאפשר לכם להשתמש בפסטה בדרך שלא הכרתם.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה ברוטב מנגו מתוק מקור תמונה: theyummylounge
רכיבים לפסטה ברוטב מנגו:
פסטה - 100 גר' (מבושלת לפי ההוראות על האריזה - במקום מלח יש להשתמש ב-1 כף סוכר)
סוכר - 3 כפות
שמנת מתוקה - ½ כוס
חלב - ½ כוס
מנגו - 2 (מנגו בינוניים, בשלים, קלופים וחתוכים גס)
אופן הכנת הפסטה ברוטב מנגו:
  1. הכניסו את המנגו, הסוכר, השמנת המתוקה והחלב למעבד מזון והפעילו לקבלת מחית חלקה.
  2. הכניסו את הפסטה לקערה בינונית, מזגו עליה את רוטב המנגו, ערבבו היטב והכניסו למקרר לצינון. הוציאו לאחר כשעה-שעתיים והגישו קר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.