header

מתכון לפסטה פטוצ'יני ברוטב דלעת

פסטה עם בטטה היא מנה אהובה וטעימה, אך מומלץ לשדרג אותה עם המתכון הבא שבו הבטטה מוחלפת במחית דלעת נימוחה. יחד עם שמנת מתוקה ושום טרי תצא לכם מנה נפלאה ומהירת הכנה שתוכלו ליהנות ממנה בכל עת.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה פטוצ'יני ברוטב דלעת מקור תמונה: pinchofyum
רכיבים לפטוצ'יני:
פטוצ'יני - 300 גר' (או כל סוג שאוהבים)
חמאה - 30 גר' (מלוחה)
שיני שום - 5 (כתושות)
מחית דלעת - 1 כוס (ניתן לרכוש במרכולים וחנויות למוצרי אפייה ובישול)
שמנת מתוקה - ½2 כוסות (לבישול)
אופן הכנת הפטוצ'יני:
  1. הכניסו את החמאה לסיר בינוני וחממו אותו מעל להבה בינונית.
  2. הוסיפו לחמאה את השום הכתוש עד לאיחוד של הרכיבים.
  3. הוסיפו לסיר את מחית הדלעת ואת השמנת המתוקה וערבבו עד שהרוטב יהיה בסמיכות שאתם אוהבים.
  4. הכניסו את הפסטה המוכנה לקערה, מזגו מעליה את הרוטב, ערבבו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.