פסטה עם בטטה היא מנה אהובה וטעימה, אך מומלץ לשדרג אותה עם המתכון הבא שבו הבטטה מוחלפת במחית דלעת נימוחה. יחד עם שמנת מתוקה ושום טרי תצא לכם מנה נפלאה ומהירת הכנה שתוכלו ליהנות ממנה בכל עת.
מקור תמונה:
pinchofyum
אופן הכנת הפטוצ'יני:
-
הכניסו את החמאה לסיר בינוני וחממו אותו מעל להבה בינונית.
-
הוסיפו לחמאה את השום הכתוש עד לאיחוד של הרכיבים.
-
הוסיפו לסיר את מחית הדלעת ואת השמנת המתוקה וערבבו עד שהרוטב יהיה בסמיכות שאתם אוהבים.
-
הכניסו את הפסטה המוכנה לקערה, מזגו מעליה את הרוטב, ערבבו והגישו חם.