מתכון לסלט יווני משודרג עם פסטה, המנה הים תיכונית המשודרגת שתכניס בריזה מרעננת לימים החמים.
מקור תמונה:
bhg
אופן הכנת הסלט פסטה:
-
בשלו את הפסטה לפי ההוראות שעל גב האריזה.
-
סננו, שטפו במים קרים וייבשו היטב.
-
בקערה גדולה ערבבו את הפסטה המבושלת עם העגבניות, המלפפון, הבצל הירוק והזיתים.
-
בצנצנת עם מכסה, ערבבו את שמן הזית, מיץ הלימון, הבזיליקום, האורגנו, השום, המלח והפלפל. כסו ונערו היטב.
-
טפטפו מעט מהרוטב מעל תערובת הפסטה והירקות.
-
כסו את קערת הסלט והכניסו למקרר לשעתיים עד 24 שעות לפני ההגשה.
-
לפני ההגשה, הוסיפו את הפטה ופזרו מעל עלי אורגנו טריים.