מתלבטים בין ארוחה דשנה לסלט עשיר וטעים? עם מתכון סלט הפסטה עם שעועית, תרד ופטה, כבר לא צריך לבחור. הטעם הנהדר ופשטות ההכנה יוצרים מנה מנצחת שאין לה מתחרים.
מקור תמונה:
bhg
אופן הכנת הסלט פסטה:
-
בקערית ההגשה ערבבו את עלי התרד, השעועית, גבינת הפטה, העגבניות, הבצל הירוק, השום, מיץ הלימון, השמן, האורגנו, הטימין, המלח והפלפל.
-
הניחו לתערובת לעמוד בטמפרטורת החדר, כשעתיים, תוך ערבוב מדי פעם.
-
זמן קצר לפני ההגשה, בשלו את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
-
סננו את הפסטה ושמרו ¼ כוס ממי הבישול.
-
הקפיצו את הפסטה ומי הבישול בקערה של תערובת הסלט.
-
הגישו חם או בטמפרטורת החדר. במידה והחלטתם גרדו מעל גבינת פרמז'ן.