header

מתכון לפסטה מוקרמת

מתכון לפסטה קלה להכנה, מנה בעלת טעם עשיר וריח משגע שיגרום לכולם לרוץ לשולחן. 

 
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה מוקרמת
רכיבים לספגטי המוקרם:
ספגטי - 250 גר'
חמאה - 50 גר' (½ חבילה)
פלפל שחור - 1 כפית (טחון)
גבינת פרמז'ן - ¾-½ כוס (מגורדת)
אופן הכנת הספגטי המוקרם:
  1. הכינו את הפסטה לדרגת אל דנטה.
  2. בזמן שהפסטה מתבשלת, המיסו חמאה במחבת גדולה על חום בינוני. הוסיפו את הפלפל. כשהחמאה מתחילה לבעבע, כבו את האש והסירו את המחבת מהכיריים.
  3. כשהפסטה מוכנה, הוסיפו את האטריות ו2-3 כפיות ממי הפסטה המחבת עם החמאה. חממו את המחבת על אש בינונית עד שהנוזלים מבעבעים ומתעבים. ערבבו את הפסטה כנדרש.
  4. הסירו מהאש והוסיפו גבינת פרמז'ן, ערבבו את הפסטה עד שכל המרכיבים מתאחדים לרוטב אחיד.
  5. קשטו עם עוד קצת פלפל שחור ופרמז'ן והגישו מיד.
מקור: דנית נמיר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.