מתכון לפסטה קלה להכנה, מנה בעלת טעם עשיר וריח משגע שיגרום לכולם לרוץ לשולחן.
אופן הכנת הספגטי המוקרם:
-
הכינו את הפסטה לדרגת אל דנטה.
-
בזמן שהפסטה מתבשלת, המיסו חמאה במחבת גדולה על חום בינוני. הוסיפו את הפלפל. כשהחמאה מתחילה לבעבע, כבו את האש והסירו את המחבת מהכיריים.
-
כשהפסטה מוכנה, הוסיפו את האטריות ו2-3 כפיות ממי הפסטה המחבת עם החמאה.
חממו את המחבת על אש בינונית עד שהנוזלים מבעבעים ומתעבים. ערבבו את הפסטה כנדרש.
-
הסירו מהאש והוסיפו גבינת פרמז'ן, ערבבו את הפסטה עד שכל המרכיבים מתאחדים לרוטב אחיד.
-
קשטו עם עוד קצת פלפל שחור ופרמז'ן והגישו מיד.
מקור: דנית נמיר