רבים מכינים פסטה ורוטב בשני סירים נפרדים, אך מדוע לעשות זאת אם אפשר להכין פסטה נהדרת ורוטב טעים באותו הסיר? עם המתכון שלפניכם כל שתצטרכו לבישול הוא סיר אחד והטעם...נפלא!
אופן הכנת הפסטה עם ירקות:
-
הניחו את הפסטה, השום, העגבניות, הבצל והבזיליקום בסיר גדול, מזגו פנימה את ציר הירקות והוסיפו את הצ'ילי והאורגנו. לבסוף טפטפו את שמן הזית.
-
כסו את הסיר והביאו לרתיחה.
-
לאחר הרתיחה, הנמיכו את האש ושמרו על הסיר מכוסה, בשלו עד שכל הנוזלים מתאדים, כשאתם מערבבים כל 2 דקות.
-
לאחר שכל הנוזלים התאדו, הוסיפו גבינת פרמז'ן מעל והגישו.
מקור: לאה מארה