header

מתכון לרביולי 3 גבינות - קל להכנה

עם מתכון רביולי 3 הגבינות הבא תוכלו לספק לגופכם כמויות נכבדות של סידן וליהנות במקביל מארוחה איטלקית טעימה. זאת כיוון שרכיבי המנה כוללים גבינת ריקוטה המכילה כ-200 מ"ג סידן ל-100 גרם ועד ל-600 מ"ג בגבינות ריקוטה מובחרות, גבינת עיזים המכילה כ-300 מ"ג סידן ל-100 גרם גבינה וגבינת פרמז'ן המכילה לא פחות מ-1,000 מ"ג סידן ל-100 גרם גבינה.

זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרביולי 3 גבינות - קל להכנה מקור תמונה: hwcmagazine
רכיבים לרביולי:
שמן זית - 2 כפות
בצל שאלוט - 1 (קצוץ דק)
עלי סלק - 5 עלים (קצוצים גס)
פלפל שחור - ½ כפית
מלח - 1 כפית
גבינת עיזים - ½ כוס
גבינת פרמז'ן - ½ כוס (מגוררת)
עלי מרווה - 1 כף (קצוצים דק)
אופן הכנת הרביולי:
  1. חממו את שמן הזית על מחבת מעל אש בינונית. הוסיפו את בצל השאלוט וטגנו תוך כדי בחישה למשך כדקה. עתה, הוסיפו את עלי הסלק ו-¼ כפית פלפל והמשיכו לטגן את הרכיבים למשך כ-3 דקות נוספות ולסיום העבירו את התערובת לקערה.
  2. בקערה נפרדת, ערבבו את הריקוטה, הפרמז'ן ואת גבינת העיזים יחד עם עלי המרווה הקצוצים ו-¼ כפית הפלפל הנותרת.
  3. ליצירת הרביולי, חתכו את הבצק שהכנתם מראש למלבנים בגודל של 5 ס"מ רוחב על 6 ס"מ אורך, והניחו אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה למניעת הידבקות.
  4. הוסיפו 2 כפיות של תערובת הגבינות במרכזו של כל אחד מבסיסי הרביולי.
  5. ליצירת צורת הרביולי הסופית, הברישו את קצותיו של הבצק במעט מים או הרטיבו עם האצבע, וסגרו אותו בדפנותיו כשמומלץ לבצע זאת עם שיני מזלג היוצרות גם צורה אסתטית ויפה.
  6. הרתיחו מים ובהם כפית מלח אחת בסיר על אש גבוהה. לאחר הרתיחה, הנמיכו את עוצמת האש ללהבה בינונית והשליכו אל המים את הרביולי תוך תנועת ערבוב עדינה. בשלו במשך כ-5 דקות, הוציאו את הרביולי עם כף מחוררת או באמצעות מסננת והניחו על צלחת עם מגבת נייר לספיגת המים.
  7. סדרו את הרביולי בצלחת, פזרו מעליו את תערובת בצלי השאלוט ועלי הסלק ובתיאבון!
טיפ השף:
ניתן להוסיף על הרביולי מעט גבינת פרמז'ן מגוררת שתשדרג את טעמה של המנה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.