הכירו את אחד ממאכלי המטבח האמריקאי המפורסמים והטעימים שיש - מק אנד צ'יז. מתכון פשוט וקל, רק 5 דקות הכנה עד לאפייה שלאחריה תוכלו לאכול מנה משביעה ומפנקת שתגרום לכולם לרוץ למטבח.
מקור תמונה:
i.pinimg
אופן הכנת הפשטידה:
-
בשלו את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה, סננו והניחו בצד.
-
המיסו את החמאה בסיר מעל חום בינוני.
-
פזרו את הקמח לתוך הסיר וערבבו אותו במשך 1-2 דקות.
-
צקו באטיות את החלב לתוך הסיר וערבבו עד לקבלת מרקם משחתי דביק מעט (המשיכו לערבב כדי שהחלב לא יידבק לתחתית או יישרף).
מקור תמונה:
Ade Oshineye
-
הוסיפו את הגבינה בשלבים (חופן כל פעם), ערבבו היטב לאחר כל הוספה. אל תוסיפו עוד חופן עד שחופן הגבינה הקודם לא נמס לחלוטין והתאחד עם הבלילה.
-
הוסיפו את הפסטה המיובשת לבלילת הגבינה וערבבו יחד.
-
העבירו את תכולת הסיר לתבנית מלבנית 25X35 או עגולה משומנת קלות ואפו בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-15-20 דקות. הוציאו והגישו חם.