אם נשארה לכם פסטה במקרר ואין לכם מושג מה לעשות איתה, פשטידת האטריות הזריזה להכנה הזו תפתור לכם את הבעיה. זמן ההכנה הוא מהיר במיוחד ועליכם רק לערבב את המרכיבים ולהכניס לתנור. מה שתקבלו תהיה פשטידה מעולה שילדיכם יטרפו בהנאה.
למתכונים נוספים מהבלוג "טעימאוד"
מקור תמונה:
taimeod
אופן הכנת הפשטידת אטריות:
-
הכניסו את כל המרכיבים פרט לגבינה לקערה, וערבבו עד שכולם יתאחדו.
-
העבירו את התערובת לתבנית חסינה לחום בגודל מתאים.
-
הכניסו את התבנית לתנור והפעילו אותו על 180 מעלות למשך 25 דקות.
-
הוציאו את התבנית מהתנור והניחו בתוכה פרוסות גבינה צהובה עד שכל חלקה העליון יתכסה. החזירו את התבנית לתנור וחממו באמצעות הגריל העליון למשך 5 דקות נוספות, עד שהגבינה תשחים.
מקור תמונה:
taimeod
-
הפשטידה שלכם מוכנה! מומלץ להגיש לצד ירקות חתוכים.
מקור: אסף כהן